Andere Services

Wat wij naast
webdesing bieden

Wij kunnen ons voorstellen dat jouw ambitie met de aandacht die je via uw website krijgt groeit. Daarom is het altijd mogelijk om de website aan jouw wensen aan te passen. Ook grafisch ontwerp behoort tot de mogelijkheden. 

SERVICE 1

Grafisch ontwerp

Naast het bouwen van websites bieden wij onze klanten ook grafisch ontwerp opties aan. Hiermee bieden wij onze klanten alle facetten om van niets naar een website met eigen huisstyle en logo te gaan. Wij bieden onze grfisch ontwerp services tegen een vergoeding van 39,95 per uur. Hiermee heb je als klant alles onder een dak en hoef je geen dure externe grafisch ontwerper in te huren. Hieronder zijn een paar voorbeelden van grafisch ontwerp opties, maar de opties zijn natuurlijk eindeloos.

SERVICE 2

Website onderhoud

Veel ondernemers komen er na het maken van een eerste website achter dat ze verschillende stukken tekst, foto’s of opmaak toch aan willen passen of een hele content update willen wanneer deze over een lang termein is verouderd. Alleen lang niet iedereen is bekend met het WordPress CMS systeem en heeft hier toch hulp bij nodig. Speciaal voor onze klanten bieden wij daarom de service om de website achteraf nog aan te passen tegen een vergoeding van 29,95 per uur. Hiermee bieden wij elke ondernemer de kans zijn of haar website in top conditie te houden zonder dat hier dure externe ontwerpers voor in hoeven gehuurd te worden, of meteen een hele nieuwe website gemaakt zou moeten worden.

CONTACT

Ook een WordPress website laten maken?