Over Ons

Ontmoet de mensen
achter ITWebsite

Ondernemen zit in ons DNA. Tel daarbij op dat wij ook van een generatie zijn die met digitale media groot is geworden….en een nieuwe onderneming is geboren: ITWebsite. Laagdrempelig, snel schakelen en geen onverwachte kosten. Dat is onze kracht. 

Leiden, 2021

Over ITWebsite

Wil jij als relatief kleine ondernemer gezien worden op de digitale snelweg, dan zijn er nogal wat hobbels te nemen. Een website kost immers tijd en geld. Wij als studenten en zelf jonge ondernemers snappen dat heel goed. Ooit hebben wij bij gebrek aan budget een website ontwikkeld voor eigen gebruik, zonder de intentie om hier een business van te maken. Met regelmaat werd ons gevraagd wat ‘dat wel niet kost’? Logisch, want iedere cent die wordt uitgegeven moet ook worden terugverdiend. Zo kregen we onze eerste opdracht, mits de prijs vooraf vast stond! Dat was het begin van ITWebsite. 

Wij hebben onze krachten gebundeld en zijn in het ‘gat’ gesprongen tussen de grote reclamejongens en de doe-het-zelf platformen. Onze missie is het toegankelijk maken van de digitale snelweg voor iedere ondernemer, in het bijzonder de kleinere zelfstandige ondernemer, de ZZP’er of de ondernemer binnen het MKB die het aan tijd, digitale kennis of grote budgetten ontbreekt. 

Victor Hovius, Eigenaar 

WIE ZIJN WIJ

Ontmoet het team

Victor Hovius

Eigenaar

Daniel Buwalda

Public Relations

KERNWAARDEN

Missie

Onze missie is het toegankelijk maken van de digitale snelweg voor iedere ondernemer, in het bijzonder de kleinere zelfstandige ondernemer, de ZZP’er of de ondernemer binnen het MKB die het aan tijd, digitale kennis of grote budgetten ontbreekt. 

Visie

Vanuit onze ervaring en expertise denken wij mee met de klant en snappen wij als geen ander dat tijd en geld een belangrijke rol speelt in het ondernemen. Met behulp van gestandaardiseerde pakketten, inzichtelijke lage prijzen en laagdrempelig contact bieden wij iedere ondernemer de mogelijkheid om zich op het internet te begeven. 

CONTACT

Ook een WordPress website laten maken?